Postări

Se afișează postări din noiembrie 29, 2015

Nu suport realitatea de aceea traiesc in lumea mea.

Imagine
M-aş arunca in gol, Sa simt cum aerul curat imi umple plamanii, Sa simt cum razele imi strapung corpul topind solzii de gheata imprimati adanc in epiderma cenusie si rece. M-as intinde pe iarba rece si umeda ore in sir. M-as desprinde de tot deschizand o lume a mea...numai a mea...si ce lume...! Unde apusurile sunt sangeroase Unde exista iarba vesnic verde si moale Unde pasarile zbor neobosite pe cer Unde nu exista sentimente de invidie, ura, si simtul proprietatii. Unde femeile sunt libere si egale si goale...de prejudecati, reguli si interdictii. Unde alcoolul curge din robinete. Unde zbor visele, dornice sa le prinzi. Unde cand dormi ti se aseaza stelele sub gene ducandu-te departe, sa vezi lumea asa cum o vad ele. Probabil m-as ruga de stele sa ma lase acolo, sa am timp sa desfac toate atrocitatile lumii lor , a celorlalti nedesprinsi inca...unde... Unde soarele arde cu putere topind ghetarii si uscand pamantul. Unde in aer nu mai respiri oxigen, dioxid de carbon si

Dragostea-i doar un cuvant, pana apare cineva si ii da un inteles.

Imagine
Dragostea nu inseamna trandafirii rosii chiar daca sunt denumiti "simbolul dragostei", si ma intreb de ce?... Dragostea nu inseamna cine romantice cu lumanari aprinse si vin rosu. Dragostea nu se masoara in cantitatea de " te iubesc" pe care o zici zi de zi. Dragostea nu inseamna verificari in telefon, in mesaje, poze , chat etc...asta dovedeste ca tu ai o problema, ca tu cea care verifici, defapt, ascunzi ceva. Dragoste nu inseamna sa fiti inseparabili ci sa fiti separati si sa nu se schimbe nimic!

Eu cred...

Imagine
Eu cred in baietii cu ochii tristi si zambete moi. Eu cred in fetele care rad in hohote in ploaie si isi saruta iubitul ca si cum ar face-o pentru prima data. Eu cred in oamenii a caror piele nu se simte nicaieri acasa, astfel incat isi creeaza un " acasa" peste tot unde talpa pantofului a calcat. Eu cred ca nu stiu ce inseamna cuvantul " apartine". Eu cred in noi. Eu cred in acele intalniri cu oameni gresiti. Eu cred in mainile celor care fura o floare si o daruiesc mai mult decat cred in mainile celor care au plantat-o. Eu cred ca uneori inimile noastre sunt prea mari pentru corpul nostru si le place sa se loveasca unele de altele. Eu cred ca dragostea nu este ceea ce credem. Eu cred in nimic. Eu cred.